Hjernerådet

For en stund tilbake ble jeg spurt av Hjernerådet om de kunne bruke meg i sin nye brosjyre, de skulle ha med en dame og en mann. For å gjøre det enkelt bruker de hjernesykdom som betegnelse i brosjyren og om man ser hvor mange som har en hjernesykdom i Norge, hva er sannsynligheten for at jeg blir spurt?

14724220_671374523017864_819181077_o

 

De ville ha med en mann og en dame som et eksempel og da ønsket de å ha med meg, det er fantastisk hyggelig. Har nå lest denne brosjyren og det er en meget informativ brosjyre, om ulike diagnoser, prioriteringer med tanke på hva som blir satt av til forskning til dette. Hva koster hjernehelsen samfunnet og jeg ble overrasket for å si det sånn.

Det står blant annet:

«I Norge vil omtrent 30 prosent av befolkningen få en hjernesykdom i løpet av livet»

Det er ekstremt mange, men det står også et avsnitt om «Ny hjernekunnskap gir håp». Så jeg vil anbefale å lese denne brosjyren.

Fysisk aktivitet er viktig, du kan være med på å bedre din egen helse. Bare ved epilepsi KAN du 14697080_671374526351197_1103635359_ofå en redusert anfallsfrekvens ved å drive med fysisk aktivitet, det bør jo være motivasjon nok og som de fleste vet starter et epileptisk anfall i……. hjernen. Denne brosjyren kommer jeg nå til ha med meg fremover på mine foredrag.

 

En gladhilsen fra

Kenneth 🙂

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..