Grasrotandel og synliggjøring

Aktiv for epilepsi ble satt i gang for litt over ett år siden og har rett og slett gått rett opp, nå har også AFE blitt registrert som frivillighets organisasjon. Som betyr også at det har blitt søkt om midler til 2017 og er registrert hos grasrotandelen. Hadde satt pris på om du vil tilknytte din tipping der, noen har allerede gjort det og dette ble registrert i helgen, strålende.

14453936_662336177255032_1627701536_o

Det er helt utrolig hvor mange som har deltatt på ulike arrangement i 2016, det er også mennesker som har spurt om de kan få lov å stille under aktiv for epilepsi selv om jeg ikke deltar i konkurranser og det er fantastisk. Av tilbakemeldingene å dømme blir det flere deltakere neste år og mange med epilepsi har også kommet ut i aktivitet. Dette er rått.

Når det gjelder 2017, er det allerede avklart at ordføreren i Horten stiller på Kollentrappa i juni: http://www.gjengangeren.no/are-karlsen/helse/horten/ordforeren-tok-utfordringen/s/5-60-81274

Her er et lite utvalg av bilder fra konkurranser i 2016 hvor mennesker har deltatt under aktiv for epilepsi, tusen takk til alle som bidrar til synliggjøring for en god sak.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Som dere ser har 2016 vært et fantastisk år så langt, og dette var bare lite utvalg av bilder! Vil sikkert bli flere konkurranser og mere synliggjøring i 2016, men 2017? Ja, følg med….

En gladhilsen fra

Kenneth Reiss 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..