Birken 2016

For ikke lenge siden ringte Trimtex meg og sa de hadde en ide om å fremme synliggjøring av fysisk aktivitet rettet mot epilepsi under et arrangement. De lurte da på om jeg ville være med å sykle Birken sammen med en ansatt og Thor Hushovd. Det er helt fantastisk, jeg gleder meg som en unge på julaften.

IMG_0089

Det skal være en rolig tur over fjellet, men vi får se 🙂 Går det for fort, legger jeg meg bare på hjulet til Thor og sparer energi 🙂

Uansett er det fantastisk at Trimtex ønsker å gjøre dette for saken, vi snakker om et sykkelritt hvor det er 15000-20000 deltakere, av hva jeg vet. Aktiv for epilepsi vil bli veldig synlig denne dagen og det er ikke umulig at flere øker sin kunnskap i løpet av dagen også. Trimtex har allerede gjort utrolig mye for saken, og nå dette. For å sette ting litt i perspektiv, skal jeg sykle Birken sammen en ansatt fra firmaet som lager Aktiv for epilepsi kolleksjonen (ja, Trimtex). Sammen på laget er mannen som har vunnet 10 etappeseiere i Tour de France, er verdens mester i sykling 2010 og vant Arctic Race of Norway 2013. Ikke rart man gleder seg til en slik dag, men hvilke meritter jeg har å skryte av da? Jo, det skal være fort gjort å nevne, 3 og 4 plass i NM, i bueskyting som 14 åring. Ser ikke dette som direkte fordel på Birken, hehe. Det er klart, sykling er noe jeg har drevet med i mange år, her er et bilde fra Vestfold Rundt 1997. Et landeveis ritt på den gang 17 mil, jeg sykla på terreng sykkel og fullførte på 5t 39min.

img001-01

Tviler på jeg kommer i mål med flagg på Birken, men det er mye større å komme i mål med Trimtex og Thor Hushovd 🙂

 

En gladhilsen fra Kenneth 🙂

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.