Hils på Sture

Jeg heter Sture Busch og jeg er diagnostisert med epilepsi. Ikke så spennende i seg selv kanskje, men jeg har vært igjennom en ganske så stor reise de siste 18 månedene.

I Januar 2015 veide jeg ca. 150 kilo og var vel i alt annet enn god form.  Siden da har jeg blitt Gastric Bypass operert, har begynt å trene regelmessig og har kommet meg ned til 85 kg.  Så rundt 65 kilo lettere. Jeg er særdeles stolt av hva jeg har gjort og fått til med tanke på å ta tilbake livet mitt.

13441645_10153830340925668_1291441121_o.jpg

I mars 2016 hadde jeg mitt første store epileptiske anfall i Dublin i forbindelse med Poker NM , hvor jeg fallt ut av senga og fikk skulderen ut av ledd og ett brudd i overarmen.  Ikke helt den avslutningen på turen min til Dublin som jeg hadde sett for meg. Siden jeg er født optimist så trodde jeg kanskje at det skulle være ett engangstilfelle.  Ett nytt anfall natten til første mai – ikke like stort , men alikevel – satte en effektiv stopper for det håpet. I tillegg har jeg hatt noen mindre episoder hvor jeg har vært forvirret og desorientert. Så 31.Mai fikk jeg diagnosen og ble satt på medisiner.  Siden da har jeg ikke hatt noen problemer.

Med tanke på jeg har denne diagnosen, liker å løpe og har en helt gigantisk høydeskrekk så er det bare en ting å gjøre, melde seg på sin første konkurranse og da selvfølgelig Kollentrappa 2016.  Det var høyt, bratt , tungt og fylt med redsel. Når jeg kom opp alle 600 trappetrinnene så lovet jeg meg selv at dette skulle jeg ALDRI mer gjøre igjen. 2 minutter senere så var jeg fast bestemt på at jeg kom til å stille opp i trappene også i 2017. Nå er jeg også så heldig at jeg får sjansen til å løpe noen av trappene igjen i september og jeg ser veldig frem til å løpe KollenOpp, kun 800 trinn 🙂

Ellers så er jeg veldig glad i å spille poker, hvor mitt foreløpige høydepunkt er en 2. Plass i en Turbo-turnering i NM på Gardermoen i 2015. Etter dette har jeg blitt sponset av Expekt.com og skriver en blogg på www.turbosture.no

På det personlige planet så er jeg veldig åpen, inkluderende og elsker nye utfordringer. Jeg liker å tro at jeg har ett glimt i øyet og har en sterk vilje til å oppnå de resultatene jeg har satt meg fore.

Ser du han i blå shorts på videoen, mot toppen av Kollen, ja det er meg 🙂

 

«It hurts to run – but it pains me so much more to stop»

Sture Busch

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.