Motivasjon, er avgjørende!

Jeg har vært gjennom mye i mitt 40 år lange liv, men jeg har aldri mistet motivasjonen for å nå mine mål. Selvfølgelig har jeg møtt mye hindringer på veien, som hjerne operasjon, reddet fra drukning, holdt på død av epileptisk anfall, bilulykker og dette er bare noe….

Bilde9
Til observasjon i forkant av hjerne operasjon

Det sies at man kommer styrket ut av motgang, og det tror jeg på. Selv har jeg vært gjennom mye, mange kanskje vil tro jeg ville vært foruten, men da hadde jeg ikke vært den er idag. Jeg sitter med masse erfaring og kunnskap innenfor mye som jeg kan gi til andre. For alternativet til å ikke fokusere på målet, er veldig dårlig.

«Det har aldri kommet noe positivt ut av og ha et negativt fokus»

Kenneth Reiss

08
Dagen etter hjerne operasjon

Du velger selv hva du hva du vil fokusere på, men om du fokusere på det positive vil du nå mye lenger. Jeg har selv hatt opptil 100 anfall i måneden i livet, dette pågikk i 18 måneder før jeg gikk gjennom en hjerne operasjon. At jeg skulle komme godt ut den operasjonen var jeg ikke i tvil om, for jeg fokuserte på det positive, ikke på det negative.

Når du setter deg mål må de gjerne være ambisiøse, men pass også på at de er realistiske. Om du setter urealistiske mål, er muligheten for at du mister motivasjon veldig stor.

Nærliggende for meg er da å tenke på trappekonkurranser: Jeg er 100kg, har epilepsi, snev av CP i venstre side som resulterer i at jeg sliter med balanse og koordinasjon.Der har du tre forutsetninger for ikke å bli god i trappeløp, men allikevel. Har du da prøvd å løpe i trapper? For ikke å snakke om å hinke i trapper? Som man gjerne gjør når man trener i trapper. Legg dine tanker på utfordringer til side, vekt og diagnoser og kjør på, for:

11008234_1471378656502350_977614957_n

Når jeg her ser tilbake på konkurransen og tenker på mine forutsetninger, som blant annet er 100kg, epilepsi og CP, ja da er det utrolig imponerende og fullføre trappeløp i Kollen. At andre har en bedre tid enn meg, det får så være, de har totalt andre forutsetninger enn meg. Det viktigste er ikke å vinne over den som løper ved siden av deg, men vinne over deg selv. For dere stilte til start med ulike forutsetninger, ikke glem det.

trimtex

I januar skal jeg i samarbeid med Trimtex og Norsk Epilepsiforbund, ha en utfordring på facebook. Klikk deg inn på linken å bli med.

https://www.facebook.com/events/155942228097574/

Jeg ønsker også med denne utfordringen og inspirere, motivere andre til å starte med fysisk aktivitet, og ikke minst utfordre en venn. Det er viktig å tenke på at alt er bedre enn ingenting, det er lettere å binde seg til å trene, om  du kan gjøre avtaler med en trenings partner og selvfølgelig og dette gjør noe med motivasjonen din. Dette blir øvelser både for en og partner, de blir gjort lettere og tyngre slik at alle kan være med. Jeg vil ikke at du mister motivasjon underveis, jeg vil øke din motivasjon. Jeg håper vi sees i januar, blir du med skal jeg gjøre det jeg kan for å inspirere deg og din trenings partner.

Screenshot_2015-12-13-15-26-52-01-1

Til dere som allerede er i gang med trening, kanskje jeg kan lære dere nye øvelser og utfordre dere på dem? 🙂

Kenneth R

Reklamer

2 kommentarer om “Motivasjon, er avgjørende!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.