Ny styrke øvelse hver dag! Nytt år – fantastiske muligheter

Fredag 11. desember ble det offentliggjort at jeg skal i samarbeid med Trimtex og Norsk Epilepsiforbund ha en utfordring i januar. Det vil bli lagt ut en styrke øvelse hver dag. Jeg ønsker at så mange som mulig vil være med, derfor vil jeg vise hvordan du kan skalere eller eskalere øvelsen.

Screenshot_2015-12-13-14-58-58-02-1

Jeg er allerede i gang med å filme øvelsene i samarbeid med Marthe Bjørnsen. Hun er 17 år, går på medialinjen og dette vil gi henne erfaring. Det er ikke tilfeldig at det ble Marthe, hun er min nabo.

Screenshot_2015-12-13-15-26-52-01-1

Det vil bli lagt ut en styrke øvelse hver dag og det eneste du vil komme til å trenge av hjelpemidler er et tau. Jeg regner med de fleste har tilgang på et tau, alternativt kan dere bruke et laken, genser. Det handler om å være kreativ. Under denne utfordringen vil jeg også legge ut enkelte oppskrifter. Jeg er ikke ernæringsfysiolog, men vil gi dere noen tips som var med på at jeg gikk ned 20 kg, det betyr ikke at akkurat du gjør det samme på grunn av den retten. Ting er mer kompleks enn som så.

Hver søndag vil Trimtex stå for fantastiske premier, men det betyr ikke at du trenger å bli nummer en for vinne. Med tanke på at jeg har 40 erfaring med tema epilepsi, vil det bli lagt ut informasjon underveis om dette. For jeg får ofte tilbakemeldinger om at mennesker kan generelt for lite om epilepsi og da ønsker jeg å gjøre noe med det.

Det er viktig å tenke på at utfordringen i januar ikke er et trenings program, det er et tips til ulike styrke øvelser og hvordan du kan skalere og eskalere dem. Det overordnede her er, at man skal ha det gøy og gjerne sammen med en venn. Derfor burde du utfordre en du kjenner. Jeg sier ikke jeg rett, men… Om du trener sammen med en du kjenner og lager avtaler med vedkommende er lettere å opprettholde treningen over tid, enn om du velger å trene alene. Som du nå har skjønt ønsker jeg å fange opp alle. De som allerede trener, har en rutine kanskje, de har kanskje et apparat rundt seg også og da skal jeg etter beste evne eskalere øvelsen for dem eller vise øvelser de kanskje ikke har sett? Hvem vet 😉

received_1123999437624148

Jeg er veldig opptatt av:

«Alt er bedre enn ingenting», og ikke glem og ha det gøy 🙂 Man skal trene så hardt at man gleder seg neste økt!

Håper vi «møtes» i januar 🙂

Hilsen

Kenneth R

Reklamer

2 kommentarer om “Ny styrke øvelse hver dag! Nytt år – fantastiske muligheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.