Nå kommer klærne for salg

Nå har jeg fått bekreftet fra Trimtex at i uke 51 kommer treningstøyet ut for salg. Nærmere bestemt, onsdag 16 desember om alt går som planlagt. Det vil si at dette kan bli årets julegave 🙂

Det vil i første omgang bli t-skjorter og lang ermet trøyer, både til dame, herre og junior. Om salget går som ønsket vil det komme sykkeltrøyer også, men forståelig nok er det begrenset hvilket lager Trimtex kan sitte med.

20150823_223439
T-skjorter

 

Mange er naturlig nok spent på hva klærne koster. I utgangspunktet kostet en t-skjorte 399,- til voksen, men etter et meget hyggelig møte med Trimtex, koster nå voksen t-skorte 299,- og junior 199,-. Langermet vil koste 399,- og 299,-!

 

Screenshot_2015-11-06-13-48-03-1
Langermet trøye

 

Det vil bli trykket opp klær med «Kunnskap skaper trygghet» på ryggen, men ikke glem at dette er i start fasen, blir dette et stort salg kan det hende kolleksjonen utvides. Alt avhenger av etterspørsel og salg.  Bruk denne linken, det er viktig:

https://webshop.trimtex.no/?utm_source=blogg&utm_medium=bloggpost&utm_campaign=kenneth

Se på deres nettside, kanskje du finner noe annet der også. Det er jo snart jul og idag (27.11) vet jeg det er ekstremt gode tilbud der. Jeg kan absolutt anbefale refleks lue/hansker, har det til hele familien, det er rett og slett genialt. Har også sykkeljakke, kompresjons tights og flere av trøyene – veldig bra klær. Bruk den linken når du skal handle på Trimtex, det vil gagne saken 👍 Tusen takk 👍

Når det gjelder «Aktiv for epilepsi» stiller Norsk Epilepsiforbund dette, noe som er virkelig et kvalitets stempel for dette. Dette er jeg både stolt av og veldig takknemlig for. Selv har jeg masse erfaring med epilepsi gjennom å ha hatt diagnosen i 40 år, men vil du ha sikre fakta? Gå inn på http://www.epilepsi.no

Da er det bare å glede seg frem til uke 51, og som sagt blir salget bra, vil disse sykkeltrøyene komme for salg mot sommeren, i både dame og herre.

Tusen takk til alle lesere, til følgere på instagram og ikke minst… Tusen takk til alle fantastiske tilbakemeldinger jeg får, fra ungdom som har epilepsi, foreldre som har barn med epilepsi og alle andre som rett og slett bare bryr seg.

Kenneth R 🙂

Reklamer

3 kommentarer om “Nå kommer klærne for salg

  1. Kjempeflott blogg 🙂 Når det gjelder linken ser den ikke ut til å fungere. Jeg kommer ikke til en side med de produktene som omtales her !

    Liker

  2. Tusen takk for hyggelig ord og tilbakemelding. Grunnen til at du ikke ser Aktiv for epilepsi klærne er at leverings tid ble utsatt en uke… Men de kommer før nyttår og da kan du bruke den samme linken 😉

    Mvh
    Kenneth Reiss 👍

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.