Aktiv for epilepsi på Sognsvann

10. oktober skulle vi møtes på Sognsvann, Marius, Monica, Mona, jeg og ikke minst fotografen Lars Erik Bakken. Jeg ville ha med meg barna mine på dette også.

Vi møttes klokka 13.00 og fellesbildene var i gang 👍 Alle var i kjempe godt humør og vi hadde det utrolig morsomt sammen, alle sammen.received_517286935093291received_517139935107991

Aktiv for epilepsi ble lagt godt merke til på Sognsvann denne dagen og til alle som så meg sykle, unnskyld, jeg er fra landet og var ikke klar over at man ikke fikk lov å sykle rundt vannet på Sognsvann.

received_517286915093293

Vi gikk videre for å ta flere bilder, vi skulle ta løpe bilder i skogen. Disse bildene ble helt rå tilslutt, har nemlig fått se noen på kamera til Lars Erik. Her er ett av «prøve»bildene 😉received_517141391774512

Det var topp stemning og det er ingen tvil om at vi ble lagt godt merke til på Sognsvann denne dagen. Etter dette bilde skulle jeg skifte til sykkel outfit, det er ikke et sted man kan skjule seg å skifte på Sognsvann en lørdag. Det er folk OVERALT, hehe.

Nå gikk jeg og Lars Erik for å finne det perfekte stedet å ta bilde. Det ble mange bilder. received_517139748441343

Egentlig skulle vi ta et badebilde også, men av flere årsaker gikk vi bort fra det. Dette var rett å slett en fantastisk dag på Sognsvann, og trenger du en dyktig fotograf? Ta kontakt med Lars Erik Bakken som har tatt disse, se @fotobakken på instagram.

Tusen takk til alle som bidro til at den dagen ble, KONGE 👍

Kenneth R 👍

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.