Tusen takk Trimtex 👍

I juni var jeg ferdig utdannet personlig trener. Jeg har levd med med epilepsi siden jeg var 20 timer gammel og ville gjøre noe aktivt for mennesker med epilepsi.

Jeg startet derfor – Aktiv for epilepsi. Med dette ønsker jeg å vise at man kan drive med fysisk aktivitet selv om man har denne diagnosen. Her er å synliggjøring det overordnede målet, derfor ønsker jeg også å ha med mennesker uten epilepsi. Som kanskje har et familiemedlem, kjenner noen eller bare har rett og slett lyst å vise sin støtte og ønsker å lære mer om tema.

På facebook siden til – Aktiv for epilepsi, instagram kontoene @active_with_epilepsy og @aktivforepilepsi finnes det mer informasjon. Disse blir også ofte oppdatert.

20150709_160452

Den første t-skjorten lagde jeg selv og den skapte mye positiv oppmerksomhet. På ryggen står det «Jeg har epilepsi». Flere spurte hvor denne kunne kjøpes og da kom Trimtex inn på banen.IMG_3991-2Jeg tok kontakt og spurte om de kunne trykke opp noen t-skjorter med trykk foran og bak, og hva vil dette koste? Det skulle stå «Kunnskap skaper trygghet» på ryggen. Selvfølgelig fortalte jeg mer utfyllende om – Aktiv for epilepsi. Trimtex ville da gå inn å designe egne t-skjorter til dette. Helt fantastisk.

IMG_3988

Etter 1 uke fikk jeg 6 forskjellige forslag til hvordan t-skjorta skulle se ut. Jeg skulle da avgjøre hvem forslag som skulle produseres. Jeg var og er ofte i dialog med ansatte på Trimtex, de var fornøyd med produktet og jeg var veldig fornøyd. Etter 4 uker mottok jeg pakken med t-skjortene, det var til og med egne t-skjorter til barna der, fantastisk.

IMG_3993

Flere omtalte disse t-skjortene som tøffe, kule og stilig i sosiale medier. Det er en herremodell og en damemodell, som vist under. Mange vil ha, men det er et begrenset antall, enn så lenge.

20151002_175559

Jeg jobber nå med å finne sponsorer til – Aktiv for epilepsi, det vil være avgjørende for om det blir flere t-skjorter og for selve – Aktiv for epilepsi.

Kenneth R 👍

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.