Oslos Bratteste 2015

Vi hadde meldt oss på, Andrè og jeg, som team «Aktiv for epilepsi» selvfølgelig. Oslos Bratteste er 2,7km og en stigning på 407m. Det var bort i mot 4500 påmeldt, sola skinte og alt lå til rette for en folkefest 👍

20150926_133350

Vi er på vei ned til start og allerede her blir vi lagt merke til. Det var bløtt i løypa, men det var første konkurranse for meg, så ny personlig rekord ville det bli uansett. Jeg testet Wyller bakken i juni og da ble tiden i overkant av 37min.

20150926_143020

Nede i start området var det naturlig nok mye folk, topp stemning 👍

IMG_0047

André og jeg startet likt, men avsluttet helt forskjellig 😂 Jeg gikk rolig ut og økte faktisk etterhvert, høyeste snittfart hadde jeg fra siste mellom tid og inn, om man ser bort fra mellom partiet som er flatt og faktisk går litt nedover, men jeg ga alt. Etter målgang falt jeg om, helt udramatisk i forhold til diagnosen, men var helt tom. Veldig glad løpet ikke var 2,8km 😂 Jeg fikk hjelp av to funksjonerer til å komme meg videre 10-15m. Der lå jeg flere minutter før jeg klarte å reise meg. Andrè kunne ikke skjønne hvordan jeg klarte å ta ut så mye, men man klarer mer enn man tror og ca 30 minutter er jo ikke mye sett i den store sammenheng. Tiden ble forøvrig 31min 09sek 👍

IMG_83981

André i siste bakken mot mål (Foto: Mona Anette Nævestad).

Andrè løp fra meg tidlig og kom inn på sterke 24min 13sek, faktisk etter 1km så jeg aldri noe mer til han 😂

Dette var et flott arrangement som passer for alle. Jeg snakket med en mann som tydeligvis hørte navnet sitt på anlegget; «Jeg vant» sa mannen. Sin klasse, mannen var 76 år og kom i mål på drøye 34min. Det er imponerende, rett og slett.

20150926_162103

André og jeg var kjapt enig om at vi står på start streken neste år også, og da vet jeg team «Aktiv for epilepsi» er flere.

Takk for i år Oslos Bratteste, sees neste år 👍

Kenneth R 👍


 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.