Å gå, kan være nok!

Blogg har vært litt ymse i ferien, men har vært på et sted uten 4G og trådløst nett, men nok om det. Nå er jeg hjemme og vil bli oftere oppdatert nå med diverse informasjon.

20150729_091549-01

Jeg har vært på ferie i 4 uker, i Lofoten. Fysisk aktivitet har vært en stor del av ferien, jeg har faktisk i snitt ca 14 000 skritt om dagen. I den sammenheng skal det sies at jeg ikke har hatt en eneste joggetur, så har kun gått. Jeg klarer det, og det gjør du også.

IMG_20150804_190515

Det ble mange turer i Lofotens fjeller. Jeg har vært på syv topper. For kjente var jeg på, Himmeltinden, Justatinden, Stamsundheia, Middagstinden, Guratinden, Bulitinden og Smørdalskammen. Noen av disse gikk jeg flere ganger. Min sønn på 6 år gikk opp til Guratinden hele tre ganger (581 m.o.h).

20150804_151548-01

Totalt var han også oppe på tre ulike topper. Du sitter nå å tenker at det er lettere for han som er liten og lett. Det er bare det at, jeg var med hele veien. Selv er jeg 187cm og 100kg, denne kroppen er ikke skapt for motbakker, men du klarer det om du vil.

IMG_20150805_004531

«Fokuser på målet, ikke på hindringene» Erik Bertrand Larssen.

Dette ligger det noe i, hadde jeg fokusert på mine hindringer (epilepsien) hadde jeg ikke vært der jeg er idag. Ikke la epilepsien styre livet ditt, men man må ta hensyn. Ene toppturen hadde jeg tre fokale anfall uten nedsatt bevissthet, men målet med turen var å nå toppen for sønnen min og skrive navnet sitt i boka på toppen. Da fokuserer man på målet og mobiliserer krefter. Vi kom til toppen og gleden til sønnen min var stor, veldig stor. Selvfølgelig ble jeg ekstra sliten den kvelden på grunn av anfall, men sønnen min nådde toppen.

IMG_20150806_174625

«Du klarer mer enn du tror» Erik Bertrand Larssen.

Når jeg ser tilbake på ferien, har det vært en fysisk aktiv ferie med familien, med mange gode opplevelser.

Kenneth R 👍

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.