Dine30

Statens Helsedirektorats anbefalinger i forhold til fysisk aktivitet er minimum 30 minutter hver dag. Dette har slått meg flere ganger siste tiden.

Jeg er på ferie i Lofoten, her kan man virkelig bruke naturen, og for en utsikt. Her står jeg på toppen av Himmeltind i Lofoten.

1436890130959

IMG_20150712_213923

Bruk gjerne muligheten til å finne på en aktivitet med familien eller venner, det er sosialt og man får mye kvalitetstid 👍 Da kan man for eksempel å gå tur, eventuelt en annen fysisk aktivitet man liker,  «Dine30» vil da gå fort unna. Her står jeg med dattera på Urevannet i Lofoten.

1436892236684

Gjør det enkelt, sammen med noen og gjør noe du syns er gøy 👍 Ikke glem at det er mer enn en helsegevinst man får av «Dine30». Du vil også sitte igjen med opplevelser, minner og kvalitetstid, blant annet.

30 minutter om dagen er faktisk ikke så mye, det viktigste er at du gjør noe du syns er gøy. Gjør noe som du har lyst å gjøre igjen👍 Det gjør eller ikke noe være i aktivitet, lenger enn 30 minutter. Selvfølgelig har det skjedd på disse fjellturene, på bildene.

Kom igjen, stå på, ikke glem «Dine30» 👍

Kenneth 👍

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.